Ana izbušila Bušar!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana izbušila Bušar!

Ivanovićeva slavila sa 6:1, 6:3 i povećala šanse za prolazak u polufinale

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je danas Kanađanku Eženi Bušar sa 6:1, 6:3 i ostala u igri za plasman u polufinale završnog VTA turnira u Singapuru.

Ivanovićeva je uspela da "izbaci iz glave" startni poraz od Amerikanke Serene Vilijams (6:4, 6:4) u prvom kolu Crvene grupe.

Srpskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniserki sada je potrebna pobeda protiv Rumunke Simone Halep, koja je ranije danas savladala Vilijams sa 6:0, 6:2.

"Htela sam da uživam u duelu, dva puta sam izgubila od Bušar, ali sam sada uspela da joj se revanširam. Pokušala sam da budem agresivna i veoma sam srećna zbog pobede", rekla je Ivanović.

Završni turnir u Singapuru igra se za nagradni fond od 6.500.000 dolara.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ivanović pobedila Bušar i ostala u trci za polufinale

Izvor: Politika, 22.Okt.2014

SINGAPUR– - Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je danas Kanađanku Eženi Bušar sa 6:1, 6:3 i ostala u igri za plasman u polufinale završnog WTA turnira u Singapuru...Ivanovićeva je uspela da „izbaci iz glave” startni poraz od Amerikanke Serene Vilijams (6:4, 6:4) u prvom kolu crvene grupe...Srpskoj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.