Ana i Bastijan staju na ludi kamen u Beogradu

Izvor: Prva.rs, 27.Jan.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Bastijan staju na ludi kamen u Beogradu

Iako je do sada više puta u medijima najavljivana svadba naše teniserke Ane Ivanović, ovaj put izvori tvrde da će ona stati na ludi kamen ovog juna.
Ana je u srećnoj vezi s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a ove godine su, navodno, odlučili da krunišu svoju ljubav.
"Ana i Švajni su zakazali svadbu za jun jer je tada Bastijan na pauzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << između Premijer lige i Evropskog prvenstva. Oni su odlučili da venčanje bude u Beogradu, ali ime restorana drže u strogoj tajnosti kako bi izbegli medije“, rekao je izvor za magazin "Hello“.
"Ana je unajmila jednu agenciju za organizaciju venčanja, jer ima mnogo obaveza oko tenisa. Ipak, svakodnevno se čuje s ljudima iz agencije i pomaže im oko svih detalja“, dodao je izvor.
Izvor: Superžena

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.