Ana Ivanović ubedljivo poražena od Radvanjske

Izvor: Politika, 20.Jan.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović ubedljivo poražena od Radvanjske

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je izgubila od Agnješke Radvanjske iz Poljske sa 6:2, 6:4.

Radvanjska, koja je četvrta teniserka sveta, do trijumfa je došla lako i ubedljivo, posle sat i 10 minuta igre. Ovo je Radvanjskoj bila 13. uzastopna pobeda u 2013. godini.

Radvanjska će u četvrtfinalu igrati protiv šeste na svetskoj listi, Kineskinje Na Li, koja je u osmini finala bila bolja od Julije Gerges >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << iz Nemačke sa 7:6 (8:6), 6:1.

Ključ poraza srpske teniserke leži u tome što ona nije koristila svoje šanse, pre svega za brejk. Čak sedam ovakvih prilika je Ana propustila, dok je Radvanjska u tom elementu bila sjajna, od četiri iskoristila je tri.

Poljakinja je odmah na startu načinila brejk – 1:0, a potom su obe teniserke branile svoj servis sve do 5:2. I tada je ponovo popustila koncentracija Ivanovićevoj, Radvanjska je lako privela set kraju – 6:2.

Poljska teniserka je i na startu drugog seta napravila brejk i brzo se „odlepila” – 3:1. Ana je potom propustila sjajnu priliku da izjednači rezultat, pa je Radvanjska bila sve bliža pobedi.

Ana je uspela od 0:30 u devetom gemu da na svoj servis ipak ostane u igri, ali je potom Radvanjska meč završila u velikom stilu, bez izgubljenog poena, uz dva vezana as poena za kraj!

objavljeno: 20/01/2013
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Ana Ivanović ubedljivo poražena od Radvanjske (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2013

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je izgubila od Agnješke Radvanjske iz Poljske sa 6:2, 6:4.. Radvanjska, koja je četvrta teniserka sveta, do trijumfa je došla lako i ubedljivo, posle sat i 10 minuta igre. Ovo je Radvanjskoj bila 13. uzastopna...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.