Ana Ivanović u polufinalu Birmingema

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u polufinalu Birmingema

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u polufinale VTA turnira u Birmingemu, pošto je u četvrtfinalu savladala Čehinju Klaru Kukalovu sa 6:1, 6:4.
(FOTO: AP)
Ivanovićeva je odigrala još jedan dobar meč na travi i zasluženo došla do pobede.
Njena protivnica u borbi za finale biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kineskinja Šuai Ženg, koja je bila bolja od Sloun Stivens iz Amerike sa 6:3, 6:1.
Srpska teniserka vodi sa 1:0 u međusobnim duelima, pošto je pre tri godine u Torontu ubedljivo pobedila rezultatom 6:1, 6:1.
Ivanovićeva je na turnir u Birmingemu, koji se igra za nagradni fond od 710.000 dolara, postavljena za prvog nosioca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana kao brzi voz u polufinalu turnira u Birmingemu

Izvor: NC magazin, 13.Jun.2014

.Prelaz sa šljake na travu za Anu Ivanović nije uopšte bio problem. Naprotiv. Pokazala je da se i na toj podlozi ove godine odlično snalazi. Na putu za Wimbledon, u engleskom gradu Birmnigemu plasirala se u polufinale i, kako igra, verovatno nema nameru tu da stane..Opširnije..

Nastavak na NC magazin...

Birmingem: Anina furiozna serija za prvo finale na travi

Izvor: Sportal.rs, 14.Jun.2014, 15:09

Ana Ivanović će imati priliku da u nedelju osvoji trofej na WTA turniru u Birmingemu. Srpska teniserka, trenutno 13. na svetskoj rang listi ubedljivo je u polufinalu pobedila Šuai Ženg sa 2:0 (6:2, 6:2) posle 58 minuta igre.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.