Ana Ivanović u osmini finala turnira u Rimu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u osmini finala turnira u Rimu

Teniserka Srbije Ana Ivanović plasirala se u sredu u osminu finala turnira u Rimu pošto je savladala Silviju Soler Espinozu iz Španije sa 2:0 (6:2, 6:1)

BEOGRAD, 16. maja 2012. (Beta) - Meč je trajao jedan sat i tri minuta. Ivanovićeva je postavljena za 13. nosioca na turniru i nije dozvolila iznenađenje protiv 60. igračice sveta.U narednom kolu sastaće se sa drugom na WTA listi, Ruskinjom Marijom Šarapovom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ana: Servis ključ za Šarapovu

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Maj.2012

Specijalno za Žurnal iz Rima: Tanja Tanacković. Sve je uspevalo Ani Ivanović u osmini finala turnira u Rimu (šljaka, 5.116.875 evra) protiv Silvije Soler (Španija) koju je savladala sa 6:2, 6:1. Paralele, dijagonale, servis ju je slušao.. ma kao iz sna.. Posle meča sa Viktorijom Azarenkovom u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.