Ana Ivanović u finalu protiv Anželik Kerber

Izvor: NTV.rs, 12.Okt.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u finalu protiv Anželik Kerber

Ana Ivanović će prvi put posle skoro dve godine igrati u finalu jednog WTA turnira. Srpska teniserka je u polufinalu turnira u Lincu savladala Štefani Fegele sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4.
Ani je za pobedu protiv švajcarske teniserke trebalo 67 minuta igre, u kojoj je Srpkinja uglavnom kontrolisala zbivanja na terenu.
Ivanović je do sada dva puta osvojila titulu u Lincu, 2008. i 2010. godine, a za treću titulu u ovom austrijskom gradu u nedelju će se boriti protiv Anželik Kerber.
 
 
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Linc: Ana spasila tri, ali ne i četvrtu meč loptu

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2013, 16:02

Nije uspela Ana Ivanović posle dve godine pauze da se domogne novog trofeja. Ivanovićeva je u finalu turnira u Lincu poražena od Angelik Kerber sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6, posle sat i 38 minuta igre.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.