Ana Ivanović u finalu Linca!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u finalu Linca!

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u finale WTA turnira u Lincu, pošto je u drugom polufinalnom meču savladala Italijanku Robertu Vinči sa 6:3, 7:5.
Druga teniserka Srbije igraće u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u borbi za svoju drugu titulu u Lincu – posle one osvojene 2008. godine, protiv Švajcarkinje Pati Šnider koja je bila bolja u prvom polufinalu od Nemice Andree Petković sa 6:2, 4:6, 7:5.
Ivanović, koja do sada ima nerešen skor u međusobnim mecevima sa Šnider - 4:4, slavila je u poslednja četiri susreta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović u finalu turnira u Lincu

Izvor: Blic, 16.Okt.2010

Ana Ivanović plasirala se danas u finale turnira u Lincu, pošto je savladala Robertu Vinči iz Italije sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5)...Ivanovićeva je dobro odigrala protiv italijanske teniserke, naročito u prvom setu, i došla do finala na austrijskom turniru, gde je pre dve godine osvojila poslednju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.