Ana Ivanović se nakon porođaja utegla u odelo, a na večeri sa Švajnijem izgleda kao AVION

Izvor: Svet, 05.Apr.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović se nakon porođaja utegla u odelo, a na večeri sa Švajnijem izgleda kao AVION

Ana Ivanović nedavno se porodila i na svet donela prvo dete iz bračne zajednice sa Bastijanom Švajnštajgerom. Bebi su roditelji dali ime Luka.
Iako je Ana nedavno postala majka, zajedničko vreme sa Bastijanom nikako nije smanjila. Štaviše, kada beba spava, mama se maksimalno posveti suprugu.


Out and about #newmomslife 💙
A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << on Mar 28, 2018 at 9:21am PDT


Par Ivanović- Švajnštajger izašao je na večeru, a ono što je Ana obukla, oduševilo je mnoge. Nekadašnja srpska teniserka utegla se u sivo odelo, a viška nigde:


About last night. Dinner date with my man @bastianschweinsteiger
A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Apr 5, 2018 at 6:34am PDT


SvetInstagram
The post Ana Ivanović se nakon porođaja utegla u odelo, a na večeri sa Švajnijem izgleda kao AVION appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović blista nakon porođaja

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2018, 09:20

Poznata srpska sportistkinja sija na novim fotografijama Instagram/AnaIvanovic Ana Ivanović izgleda odlično otkako se pre nekoliko nedelja porodila, a da joj majčinstvo veoma prija može se zaključiti na osnovu fotografija koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Tako je juče na Instagramu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.