Ana Ivanović blista nakon porođaja

Izvor: Tracara.com, 06.Apr.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović blista nakon porođaja

Poznata srpska sportistkinja sija na novim fotografijama Instagram/AnaIvanovic Ana Ivanović izgleda odlično otkako se pre nekoliko nedelja porodila, a da joj majčinstvo veoma prija može se zaključiti na osnovu fotografija koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Tako je juče na Instagramu objavila fotografiju u kariranom odelu, koje je odabrala za izlazak sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom. “Večera sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << mojim muškarcem,” napisala je lepa teniserka, ispod dve fotografije koje su osvanule na njenom profilu. Sem što sjajno izgleda, ne možemo a da ne primetimo veliki osmeh i na licu Ane, ali i njenog supruga. Novopečeni roditelji uživaju u najlepšoj ulozi koju trenutno imaju Instagram/AnaIvanovic Nemački reprezentativac i srpska sportistkinja naselili su se u Čikago, gde Bastian igra za jedan fudbalski klub. Sin Luka došao je na svet 17. marta.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PERVERZIJE NA PLAŽI: Objavljen privatni snimak Marka Bulata!

Izvor: Press, 06.Apr.2018

Deo njihove privatne kolekcije podelila je sa prijateljima na Instagramu. . Marija Bulat, supruga folk pevača Marka Bulata, aktivna je na društvenim mrežama gde skoro svakodnevno, osim selfi fotografija, objavljuje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.