Ana Ivanović pobedom startovala na Ju-Es Openu

Izvor: Politika, 28.Avg.2012, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović pobedom startovala na Ju-Es Openu

NJUJORK – Srpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na Otvorenom prvenstvu SAD savladavši danas u prvom kolu Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:2.

Bio je to lak zadatak za najbolje rangiranu srpsku teniserku, koja je bez problema nadigrala kvalifikantkinju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << trenutno 176. na WTA listi. Do pobede u prvom međusobnom duelu protiv Svitoline Ivanovićeva je došla nakon 72. minuta igre.

Srpkinja se u 2. kolu Ju-Es Opena sastaje sa Šveđankom Sofijom Arvidson, koja je savladala japansku veteranku Kimiko Date-Krum sa 6:4, 6:2.

Arvidson zauzima 51. mesto na svetskoj rang listi i dobila je samo jedan od četiri dosadašnja duela protiv Ivanovićeve.

Kasnije večeras startuju i preostale dve srpske teniserke na turniru u Njujorku. Jelena Janković igra protiv Ukrajinke Katerine Bondarenko, dok se Bojana Jovanovski sastaje sa Nemicom Monom Bartel.

Tanjug

objavljeno: 28.08.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.