Ana Ivanović otkrila zašto se nije udala u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 30.Nov.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović otkrila zašto se nije udala u Srbiji (VIDEO)

Ana i Bastian venčali su se sredinom jula u Veneciji (foto: Instagram/anaivanovic) Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger sredinom jula krunisali su svoju ljubav brakom na raskošnoj ceremoniji u Veneciji. Mnogi su se pitali tada zašto par venčanje nije održao u Srbiji ili Nemačkoj, a naša teniserka je nakon nekoliko meseci otkrila razloge. U jednom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ana je, između ostalog, otkrila i koji joj je omiljeni film. “Moram reći da volim Beležnicu“, rekla je teniserka i na pitanje novinara da izabere omiljeni film sa temom venčanja, ona je odabrala film Lovci na deveruše (Wedding crashers). Zatim je kroz osmeh dodala da je to jedan od razloga zašto se nije udala u Srbiji. “Tamo ima mnogo nezvanih gostiju na venčanjima”, kazala je Ivanovićeva.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Ivanović u epizodi - ''Zbog njih se nisam udala u Srbiji!'' (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2016, 13:32

Naša teniserka učestvovala u popularnoj emisiji ''Outside the Ball'' i tom prilikom otkrila neke do sada nepoznate detalje o svom venčanju sa Bastijanom Švajnštajgerom...Između ostalog, Ani Ivanović je postavljeno pitanje i o njenom omiljenom filmu, na šta je ona uzvratila da su to ''Lovci na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.