Izvor: Luftika.rs, 15.Jan.2022, 17:49

Ana Ivanović na meti žestokih kritika zbog Novaka: Samo uživaj, a na Srbiju zaboravi!

Bivša teniserka Ana Ivanović poslednjih dana na meti je korisnika društvenih mreža koji joj u komentarima ispod objava koje kači na svoje mreže zameraju što se ne oglašava o situaciji u kojoj se trenutno nalazi Novak Đoković u Australiji.
Novak Đoković je glavna sportska tema ovih dana, ne samo u našoj zemlji, već širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << planete. Njegove kolege nisu se previše mešale u priču, mudro ćute i spremaju se za grend-slem u Australiji, koji počinje u ponedeljak.
Javili su se tek poneki, mada je, ruku na srce, malo tenisera iz aktuelne postavke koji su mu pružili podršku.
Nisu se preterano oglašavali ni Novakovi saigrači iz reprezentacije, što je mnogima čudno. Nema ni Jelene Janković, ali, iz nekog razloga, njegovim fanovima u Srbiji najveći trn u oku je – Ana Ivanović.
Iako su njih dvoje igrali zajedno i družili se na početku karijere, ta bliskost je iz nekog razloga nestala. Ana se već godinama ne bavi tenisom, posvetila se porodici i nekim drugim važnim stvarima, piše portal Nova.rs.
Ipak, pojedini smatraju da je „problem“ to što u ovim trenucima ne komentariše ništa u vezi sa slučajem Đoković i naravno to joj opasno zameraju.
Mnogi i dalje ne mogu da joj oproste što se nije udala za Srbina, pa na društvenim mrežama ostavljaju uvredljive poruke koje bi mogle da se okarakterišu kao govor mržnje.
To je posebno došlo do izražaja juče, kada je objavila fotografiju kako čita knhjigu u svom domu.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


“Zašto ćutiš?”, “Sram te bilo”, “Oglasi se o Novaku”, “Ana čita neku socijalističku knjigu koja je dozvoljena”, “Samo uživaj, a na Srbiju zaboravi”, samo su neki od komentara.
Jedna od najupečatljivijih prozivki je pitanje da li joj suprug Bastijan Švajnštajger nije dozvolio da podrži Novaka.
Ispod posta su se ređali negativni komentari na srpskom jeziku, a među prozivkama se našlo i pitanje da li joj možda suprug Bastijan nije dozvolio da podrži Novaka.
Srećom, bilo je i razumnih reakcija, poput onih da ne moraju svi javno da istupaju i iznose svoje mišljenje, niti da se slažu sa Novakovim postupcima.
Uostalom, ni mnogi aktivni, a jednako slavni srpski sportisti nisu baš ništa rekli na ovu temu.
Gde su srpski teniseri da podrže Đokovića i bojkotuju Australian open?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.