Ana Ivanović na javnom času sa učenicima

Izvor: Blic, 16.Sep.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović na javnom času sa učenicima

Srpska teniserka Ana Ivanović danas je u knjižari "Delfi" održala javni čas na kojem je sa učenicima petog i šestog razreda razgovarala o značaju knjige i čitanja. Ona je sa njima podelila svoja iskustva i rekla da joj je omiljena knjiga iz detinjstva bila "20.000 milja pod morem" Žila Verna.

- Čitalačke navike se stvaraju u detinjstvu. I danas se sećam onoga što sam pročitala kad sam bila dete. Mnoge knjige su imale veliki uticaj na moj život i to kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam rasla i razvijala se - rekla je Ana na današnjem času.

Ona je navela i da je nedopustivo da u Srbiji svako peto dete mlađe od pet godina nema nijednu slikovnicu u kući.

Ana Ivanović, imenovana za nacionalnu ambasadorku UNICEF-a u Srbiji 2007. godine, podržava i promoviše program "Škola bez nasilja".

Svojim ličnim donacijama, omogućila je da se 16 škola u Srbiji uključi u ovaj program koji ima za cilj stvaranje bezbedne i podsticajne sredine za učenje i razvoj dece.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Ivanović deci poklanjala knjige (FOTO)

Izvor: S media, 16.Sep.2011

Ana Ivanović, poznata teniserka i nacionalna ambasadorka UNICEF-a, održala je danas javni čas sa učenicima iz deset osnovnih škola uključenih u program „Škola bez nasilja“ i razgovarala sa decom o značaj čitanja i obrazovanja. Druženje je održano u knjižari Delfi u Studentskom kulturnom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.