Ana Ivanović deci poklanjala knjige (FOTO)

Izvor: S media, 16.Sep.2011, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović deci poklanjala knjige (FOTO)

Ana Ivanović, poznata teniserka i nacionalna ambasadorka UNICEF-a, održala je danas javni čas sa učenicima iz deset osnovnih škola uključenih u program „Škola bez nasilja“ i razgovarala sa decom o značaj čitanja i obrazovanja. Druženje je održano u knjižari Delfi u Studentskom kulturnom centru gde je naša teniserka otkrila deci šta voli da čita, ko su njeni omiljeni pisci i uz koje knjige je odrastala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Čitalačke navike stvaraju se u detinjstvu. I danas se sećam onoga što sam pročitala kada sam bila dete. Mnoge knjige su imale veliki uticaj na moj život i na to kako sam rasla i razvijala se. Ja sam imala sreću da imam slikovnice i knjige kod kuće. Strašno je, i nedopustivo, da u Srbiji i danas čak svako peto dete mlađe od pet godina nema ni jednu slikovnicu u kući, rekla je Ana.

Ana je svakom od prisutnih učenika kao poklon uručila knjigu izdavačke kuće Laguna, a za uzvrat je od svakog deteta dobila obećanje da će redovno da čitaju i da stimulišu svoje vršnjake da otkrivaju nove knjige. Laguna je darivala svu prisutnu decu članskom kartom Kluba čitalaca knjige.

Ana Ivanović lumpuje na splavu! (FOTO)

Za Anu Ivanović vredi umreti! (FOTO)

Ana Ivanović se pomirila sa golferom!

Ana Ivanović, imenovana za nacionalnu ambasadorku UNICEF-a u Srbiji 2007. godine, podržava i promoviše program „Škola bez nasilja“. Svojim ličnim donacijama, Ana Ivanović je omogućila da se 16 škola u Srbiji uključi u ovaj program koji ima za cilj stvaranje bezbedne i podsticajne sredine za učenje i razvoj dece.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.