Ana Ivanović iz Rima! Srbijo, izdrži!

Izvor: JavneVesti.com, 17.Maj.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović iz Rima! Srbijo, izdrži!

Srpska teniserka poručila iz Rima ljudima da izdrže i izrazila nadu da će se poplave povući što pre

 
Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je u Rimu da joj teško pada kada vidi fotografije poplavljenih gradova širom Srbije i unesrećene ljude koji se bore za život i spasavanje imovine.
Ivanovićeva u italijanskoj prestonici igra >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << na WTA turniru premijer serije, a današnjom pobedom nad Karlom Suarez Navaro iz Španije plasirala se u polufinale.
 
- Jako mi je teško kada vidim fotografije. Želim da poručim svima da izdrže. Sutra valjda prestaje kiša i nadam se da će biti bolje, odnosno da će se poplave povući – rekla je srpska teniserka 
Ivanovićeva u borbi za finale čeka pobednicu duela između Amerikanke Serene Vilijams i Kineskinje Šuai Žang.

Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.