Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Ljubav cveta, a ove fotografije to i dokazuju!

Izvor: Story, 04.Avg.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Ljubav cveta, a ove fotografije to i dokazuju!

Poznata teniserka i fudbaler proveli su romantično veče u restoranu

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger, foto: Profimedia

Izgleda da je zaljubljenost najpoznatijeg sportskog para sve veća! Naime, Ana i Bastijan Švajnštajger viđeni su kako izlaze iz restorana San Carlo u Mančesteru, a prema izrazu njihovih lica, možemo zaključiti da su i dalje vrlo srećni, a da Bastijan često mami osmeh prelepoj Ani.

Kako leto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << provodi Ana Ivanović, pogledajte OVDE.

Par je u vezi od prošlog leta, a verili su se u aprilu u Londonu. Iako se u poslednje vreme dosta šuškalo o venčanju Ane i Bastijana, još uvek se sa sigurnošću ne zna pouzdana informacijada će se svadba održati u skorije vreme.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2015, 14:03

Poznata teniserka i fudbaler proveli su romantično veče u restoranu..Izgleda da je zaljubljenost najpoznatijeg sportskog para sve veća! Naime, Ana i Bastijan Švajnštajger viđeni su kako izlaze iz restorana San Carlo u Mančesteru, a prema izrazu njihovih lica, možemo zaključiti da su i dalje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.