Ana Ivanović dovela dečka u Beograd

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović dovela dečka u Beograd

Lepa teniserka pokazala je čari svog rodnog grada biznismenu Marku Stilitanu.

Ana Ivanović i Mark Stilitano u vezi su već neko vreme, što je javnost saznala kada su ih australijski paparaci “škljocnuli” kako razmenjuju nežnosti u Melburnu.

Par je u Srbiju doputovao u četvrtak, i odmah se posvetio uživanju. Ana i Mark otišli su u fitnes centar da zajedno vežbaju, i tamo ih je ovekovečio paparaco “Skandala“.

Lepa teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i biznismen, inače blizak prijatelj prvog reketa sveta, zatim su otišli na žurku Novaka Đokovića. Boravak u Aninom rodnom gradu iskoristili su i za obilazak restorana, i Mark je upoznao porodicu i prijatelje Ivanovićeve.

“Skandal” piše da je svadba već na pomolu, ali ni Ana, ni Mark nisu se još uvek oglasili povodom svoje veze. Teniserku već danas očekuje prvi meč na turniru u Dohi.

(MONDO, foto Beta/AP)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ana Ivanović pokazala dečku čari Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2013

Lepa teniserka pokazala je čari svog rodnog grada biznismenu Marku Stilitanu. Par je u Srbiju doputovao u četvrtak, i odmah se posvetio uživanju koje pruža Beograd...Ana Ivanović i Mark Stilitano u vezi su već neko vreme, što je javnost saznala kada su ih australijski paparaci usklikali kako...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.