Ana Ivanović čestitala Uskrs pravoslavnim vernicima, a ovaj detalj na slici svima zapao za oko!

Izvor: BKTV News, 08.Apr.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović čestitala Uskrs pravoslavnim vernicima, a ovaj detalj na slici svima zapao za oko!

Bivša teniserka je poput mnogih javnih ličnosti svojim pratiocima na Instagramu čestitala najradosniji hrišćanski praznik- Uskrs.

Ivanovićeva, koja se pre samo 20 dana porodila i na svet donela sina Luku, objavila je fotografiju s uskršnjim jajima uz koju je napisala "Hristos vaskrse! Srecan Uskrs!"

OVO JE PORUKA MILICE IZ PRIZRENA ZA USKRS, devojčice koja je postala simbol borbe srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naroda na Kosmetu

Hristos vaskrse! Srecan Uskrs!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Apr 7, 2018 at 8:20pm PDT

Pratioci su pohvalili trud i kreativnost lepe mame, ali bilo je i onih koji su joj malo zamerili što je poruku napisala latinicom, a ne ćirilicom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.