Ana Ivanović: Želela bih da imam troje dece

Izvor: Story, 21.Feb.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Želela bih da imam troje dece

Naša najbolja teniserka Ana Ivanović otkrila je da u poslednje vreme često razmišlja o majčinstvu i da bi volela da ima veliku porodicu.

Foto: Ana Ivanovic Instagram

- Želela bih da imam decu, najmanje troje dece. To je veoma bitno za mene i o tome često razmišljam. Takođe, pored dece, uverena sam da će tenis uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << biti deo mog života,  ali nemam želju da posle igračke karijere postanem trener - ispričala je Ana za špansku "Marku".

Ona je već šest meseci u vezi sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ali nije htela da komentariše da li će upravo sa njim započeti život.

Ona je za jedan sportski sajt nedavno rekla da nije lako što mora dobar deo svog privatnog života da deli sa javnosti.

- Jasno mi je da nemam izbora, i to sam prihvatila. Kako godine prolaze sazrite i postanete više sigurni u sebe. Sada mnogo manje brinem zbog komentara na moj račun - rekla je ona.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.