Ana Ivanović: Razočarana sam!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Razočarana sam!

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je večeras da je razočarana zbog neiskorišćenih šansi u meču osmine finala US Opena protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke.

"Bio je ovo veoma neizvestan meč, razočarana sam jer sam imala šanse. Zaista sam igrala dobro, dosta sam je pritiskala. Znatno sam pokvarila servis u drugom setu. Bila sam frustrirana, jer osećala sam da mogu da joj oduzmem servis, ali konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sam gubila svoj", rekla je Ivanovićeva za svoj sajt. Ona je dodala da je odigrala mnogo bolji meč nego prošlog meseca u polufinalu Karlsbada, kada je Beloruskinja takođe slavila rezultaom 2:1 - 6:0, 4:6, 6:3."Ohrabrujuća okolnost je što sada znam da mogu da se nosim sa najboljim teniserkama. Ona je top igračica, osvojila je Sinsinati i dosta toga pozitvnog nosim sa ovog meča i uopšte ove nedelje u Njujorku", poručila je Ivanovićeva. (Tanjug)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.