Ana Ivanović: Nisam osigurala svoje telo

Izvor: Press, 16.Maj.2010, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović: Nisam osigurala svoje telo

Veoma sam lenja kada je izgled u pitanju, više brinem o kosi nego o nogama i rukama i nijedan deo tela nisam osigurala. Čokolada je moj slatki greh, a zahvaljujući tenisu i teretani telo mi je u dobroj formi
Srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je da nije osigurala nijedan deo svog tela! Iako upravo zahvaljujući svom lepom telu zarađuje milione evra, jedna od najizazovnijih sportistkinja sveta nije se povela za primerom Dejvida >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bekama, koji je osigurao noge na čitavih 100 miliona funti.
Ana je u intervjuu za vodeći španski modni magazin „Velva" otkrila i da ne posvećuje previše vremena svom izgledu pošto je prilično lenja kada su takve stvari u pitanju, ali da najviše pazi na kosu.
Da li ste osigurali neki deo svog tela?
- Ne, nisam.
A na koji deo tela najviše pazite? Noge, ruke...?
- Verovatno na kosu.
Koja je onda tajna vašeg lepog izgleda, možda neka posebna krema?
- U takvim stvarima sam veoma loša, pošto sam zapravo prilično lenja. Na primer, stalno zaboravljam da namažem kremu za sunčanje.
U torbi uvek nosite...?
- Sjaj za usne. Usne su mi jako suve, tako da volim da ga koristim.
Da li volite svet mode?
- Volim. Divno je imati priliku da igrate u takvim gradovima kao što su Madrid, Rim i Pariz, gde je moda na visokom nivou.
Omiljeni parfem?
- Zaista mi se sviđa „Ermesova" sveža nota i „mirikl" od „Lankoma".
Slatki greh?
- Mislim da previše volim čokoladu!

Kako ostajete u formi?
- Igram tenis dva puta dnevno i svaki dan idem u teretanu da vežbam. Takođe volim i druge sportove kao što su košarka i odbojka, koji mi takođe pomažu da se zabavim i osećam dobro.
Da li imate posebnu ishranu?
- Ne, istina je da ne pratim neki poseban režim ishrane, ali se uvek trudim da pazim šta jedem.
Na koga se ugledate u tenisu? Nekada je to bila Monika Seleš.
- Postoji nekoliko aktivnih igrača na koje se ugledam, kao što su Rodžer Federer i Rafael Nadal.
Da li trenutno imate neke projekte van sporta kojim se bavite?
- Zaista želim više da fotografišem gradove koje posećujem, pošto vam tako ostaju lepe uspomene. To mi je trenutno mali projekat, čak sam kupila i novi fotoaparat zbog toga.
Šta je vaša osnovna motivacija na terenu i u životu?
- Uvek sam gladna trijumfa!
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.