Ana: Grč, pritisak, forhend...

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Grč, pritisak, forhend...

Srpska teniserka Ana Ivanović razočarana zbog rane eliminacije na Rolan Garosu.

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u trećem kolu Rolan Garosa. Nju je "izbacila" Elina Svitolina u dva seta - 6:4, 6:4, a u meču koji je obilovao greškama dve teniserke bolje se snašla ona iz Ukrajine.

Sve do ovog meča Ana je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sigurna svaki put kada bi se susrela sa Svitolinom i u prethodnih sedam duela dozvolila joj je da osvoji samo jedan set, ali se istorija menjala na Rolan Garosu.

Ona je nakon meča bila razočarana zbog rane eliminacije, ali je svesna da je imala dosta šansi u ovom meču, pa se moglo reći i da je "samu sebe eliminisala". Ističe da je važan uzrok poraza njen forhend koji "nije radio".

"Kretanje je glavni uzrok grešaka, malo je tu i nervoza jer sam žarko želela pobedu, a znala sam da imam dobar skor sa njom. Često se to dešava kada mnogo želim pobedu, budem u grču i previše se opteretim. Nisam se dobro nameštala na udarce, nisam bila opuštena i tako sam sama sebi stvorila pritisak jer sam zaista dobro igrala u poslednjih nekoliko mečeva i zato sam razočarana rezultatom", kazala je Ana na konferenciji za medije.

"Teško mi pada ovaj poraz, naročito jer ona nije toliko dobro igrala u prvom setu. I ona je grešila, ali nisam uspevala da odigram kako sam želela kada je bilo potrebno", kazala je Ana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.