Ana: Čekaju me besane noći

Izvor: Blic, 02.Sep.2009, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Čekaju me besane noći



Ana Ivanović nastavlja sa lošim nastupima na teniskim terenima. Posle poraza na startu US Opena, gde je eliminisana od Ukrajinke Katarine Bodarenko (2-6, 6-3, 7-6), srpsku teniserku čeka ozbiljan posao povratka u staru, pobedničku formu.


Ana je posle meča sumirala prethodan period rekaviši da je bio "frustrirajući i pun razočarenja".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Boli me. Sigurna sam da ću imati noći bez sna", rekla je Ivanovićeva posle meča.

"Stvorila sam puno dobrih šansi i veoma sam razočarana zbog toga što sam napravila greške u ključnim trenucima. Takođe, moja forhend igra me je razočarala u nekoliko prilika. Ipak, moraću sve ovo da prihvatim, ostavim iza sebe i pokušam da naučim iz svojih grešaka", dodala je ona, a prenosi Rojters.

Ana je naglasila da mora da preispita svoj način igre:

"O svemu sam puno razmišljala i trudim se da uočim sve svoje nedostatke. Trenutno, moja kondicija je na jednom nivou, moje misli da drugom, a igra na trećem. Sve ove stvari se moraju ujediniti kako bih postigla bolje rezultate", smatra Ivanovićeva.

"Meč sa Anom je bio veoma dramatičan i pun emocija. Moji navijači su

tokom meča vikali "Možeš ti to", i ja sam im verovala", izjavila je nakon meča nasmejana Bodarenko koja je trenutno 52. teniserka na svetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.