Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRALIJAN OPEN: Srpkinje polovično – Ivanovićeva prošla dalje nakon drame na tribinama, Jankovićeva završila takmičenje (FOTO)

Ana Ivanović savladala je Letonku Anastasiju Sevastovu sa 2:0 (6:3, 6:3), dok je Jelena Janković izgubila od Laure Zigemund iz Nemačke 1:2 (3:6, 7:6 (7:5), 6:4).

Duel Srpkinje i Letonke obeležila je i veoma neprijatna scena. Naime, gospođa koja je bila na tribinama izgubila je ravnotežu i pala niz stepenice, što je prouzrokovalo prekid od gotovo pola sata, tokom kog joj je ukazivana pomoć. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> "Ana Ivanovic and John Isner Reach Third Round in Melbourne" by THE ASSOCIATED PRESS via N… https://t.co/oCkG0734CL pic.twitter.com/XNSndVfK6e
— Sports At Web (@sportsatweb75) January 21, 2016

Događaj je veoma potresao našu teniserku:
– Osećala sam se veoma loše. Stvarno sam se tresla. Taj zvuk žene koja pada je bio baš jak, jasno sam ga čula. Istog momenta sam prestala da igram… Bilo je jako tužno. Za sve nas tamo, a kako za mene, tako i za moju suparnicu.
Ivanovićevu u narednom kolu čeka Amerikanka Medison Kiz.
Jelena Janković je poražena od 97. teniserke sveta, kojoj je ovo, ujedno, najveći trijumf u dosadašnjoj karijeri. Ona se u sledećem kolu sastaje sa pobednicom duela Anika Bek – Timea Bačinski.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.