ANA IVANOVIĆ TRUDNA treći put: Na šaljiv način saopštila SREĆNE VESTI - Bastijan i ona ne skidaju OSMEHE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 17:58

ANA IVANOVIĆ TRUDNA treći put: Na šaljiv način saopštila SREĆNE VESTI - Bastijan i ona ne skidaju OSMEHE

Slavlje u domu poznate teniserke i fudbalera.

Bivša teniserka, Ana Ivanović i njen suprug, poznati fudbaler, Bastijan Švajnštajger, podelili su radosne vesti sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, Ana je saopštila da je u blagoslovenom stanju po treći put.

Bračni par je pozirao sa osmehom na licu, dok je sportista stavio ruku na njen stomak. Ispod obajve nizale su se čestitke.

- Sada smo Bastijan i ja zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojčano nadjačani - napisala je Ana na fotografiji sa suprugom.

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Bastijan imaju dvojicu sinova - Leona i Luku, a nedavno je u svom intervju govorila o njima.

- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno - rekla je Ana Ivanović za televiziju Nova.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.