ANA ISPALA U TREĆEM KOLU

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA ISPALA U TREĆEM KOLU

VIMBLDON - Ane Ivanović je izgubila u trećem kolu ženskog turnira od Čehinja Petre Cetkovski sa 2:0 (6:2, 7:6).

VIMBLDON - Ane Ivanović je izgubila u trećem kolu ženskog turnira od  Čehinja Petre Cetkovski sa 2:0 (6:2, 7:6).

Ivanovićeva je kao 18. nosilac na turniru bila favorit u meču sa 81. na WTA listi, ali igračicom koja je već napravila iznenađenje u prošlom kolu kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pobedila 13. nosioca Agnješku Radvansku iz Poljske.

U prvom setu Ivanovićeva je povela sa 1:0, a zatim je dozvolila protivnici da nametne tempo i da preokrene na 5:1. Do kraja ovog dela igre ništa se bitno nije promenilo, jer je teniserka Srbije osvojila još samo jedan gem.

U drugom setu teniserke su bile izjednačene. Ivanovićeva je opet imala početnu prednost, međutim, nije uspela da stekne osetnije vođstvo. Posle 5:5, teniserka Srbije povela je sa 6:5, a Cetkovska je odličnim servisom lako došla do izjednačenja.

U taj-breku Ivanovićeva kao da nije bila na terenu. Nije se ni trudila da nešto promeni, pa je Cetkovska sa 7:0 sastvim zasluženo došla do četvrtog kola Vimbldona.

U narednom kolu sastaće se sa pobednicom duela između Sabine Lisicki iz Nemačke i Misaki Doi iz Japana. Nagradni fond turnira je 14.600.000 funti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.