U krvi Ejmi nije pronađena droga

Izvor: B92, 23.Avg.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U krvi Ejmi nije pronađena droga

London -- U krvi britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je krajem jula preminula u Londonu, nisu pronađeni tragovi droge, pokazali su rezultati toksikološke analize.

"Toksikološki rezultati, koje je dobila porodica Vajnhaus, potvrđuju da nije bilo ilegalnih supstanci u Ejminoj krvi u trenutku smrti", saopštio je Kris Gudman, portparol porodice Vajnhaus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je rekao da su kod pevačice pronađeni tragovi alkohola, ali je za sada nejasno da li je to uticalo na njenu tragičnu smrt, prenela je agencija AP.

Porodica očekuje krajnje rezultate istrage u oktobru, dodao je Gudman.

Ejmi Vajnhaus, koja je imala dugu istoriju zavisnosti od droge i alkohola, preminula je 23. jula u Londonu. Imala je 27 godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U krvi Ejmi Vajnhaus nije pronađena droga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2011

LONDON -..U krvi britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je krajem jula preminula u Londonu, nisu pronađeni tragovi droge, pokazali su rezultati toksikološke analize..."Toksikološki rezultati, koje je dobila porodica Vajnhaus, potvrđuju da nije bilo ilegalnih supstanci u Ejminoj krvi u trenutku smrti",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ejmi Vajnhaus nije bila drogirana

Izvor: B92, 23.Avg.2011

U krvi britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je krajem jula preminula u Londonu, nisu pronađeni tragovi droge, pokazali su rezultati toksikološke analize..."Toksikološki rezultati, koje je dobila porodica Vajnhaus, potvrđuju da nije bilo ilegalnih supstanci u Ejminoj krvi u trenutku smrti", saopštio...

Nastavak na B92...

Šta je ubilo Ejmi Vajnhaus: Obdukcija pokazala da nije bilo droge!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2011

U krvi britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, koja je krajem jula preminula u Londonu, nisu pronađeni tragovi droge, pokazali su rezultati toksikološke analize. - Toksikološki rezultati, koje je dobila porodica Vajnhaus, potvrđuju da nije bilo ilegalnih supstanci u Ejminoj krvi u trenutku smrti - saopštio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.