Nikola Rokvić sve bliži cilju: Pevač otkrio da je prikupljeno 17 miliona dinara! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2024, 11:17

Nikola Rokvić sve bliži cilju: Pevač otkrio da je prikupljeno 17 miliona dinara! (VIDEO)

Nikola Rokvić će ukupno preći 1.060 km, a sada se već nalazi na veoma blizu svog cilja. Popularni pevač odlučio je da ode peške do manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu.
Nikola Rokvić, pored toga što je sjajan pevač, poznat je i kao veliki humanitarac, a pre više od dve nedelje, započeo je svoje putovanje koje nikokaga nije ostavilo ravnodušnim.
Popularni pevač krenuo je peške put Grčke, tačnije do čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu. Nikola će peške preći čak 1.060 kilometara, a njegova misija ima za cilj daprikupi dovoljno sredstva za svoju fondaciju "Porodica".
Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

EVO KOLIKO NOVCA JE PRIKUPIO NIKOLA ROKVIĆ 17. DANA HODOČAŠĆA Oglasio se sa svetog mesta

Izvor: Blic, 08.Maj.2024

Pevač Nikola Rokvić pre 17 dana krenuo je pešaka put Grčke, do manastira Svetog Nektarija Eginskog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.