VLASNIK I AUTOMOBIL ISTO, 64. GODIŠTE  Za svog ljubimca Duško Miladinović iz Prnjavora išao po delove i u Švedsku

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLASNIK I AUTOMOBIL ISTO, '64. GODIŠTE  Za svog ljubimca Duško Miladinović iz Prnjavora išao po delove i u Švedsku

Na današnjoj izložbi oldtajmera u Banjaluci, jedan od automobila koji je privukao najviše pažnje je beli „volvo 544 bugel“, ljubimac Duška Miladinovića iz Prnjavora.

Duško se starim automobilima bavi već 10 godina i kaže da nema države gde nije išao po delove za svog ljubimca. Zanimljivo je da su vlasnik i automobil isto, '64. godište.

- Održavanje starih automobila je jako skupo i teško, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad nešto voliš ništa ti nije teško. Ovaj automobil imam pet godina, naručio sam ga iz Švajcarske, a skoro svaki deo je iz druge države, zato što kupujemo samo one delove koji su original i namenjeni baš ovom automobilu - kaže Miladinović.

On dodaje da je po delove išao u Nemačku, Švajcarsku pa čak i do Švedske. Ovom zaljubljeniku u stare automobile volvo nije jedini ljubimac, ima ih još najmanje 10.

- Imam četiri „mercedesa“, dva „golfa“, nekoliko „audija“ i još mnogo njih. Volim automobile, stalno ih kupujem, niko u mojoj porodici nije ranije bavio ovim automobilima, tako da se ja smatram začetnikom ovog posla u svojoj porodici - rekao je Miladinović i dodao da se nada da će njegova deca nastaviti posao koji je on započeo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.