Trista dana zatvora za turskog državljanina

Izvor: NTV.rs, 27.Nov.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trista dana zatvora za turskog državljanina

U toku akcije kontrole vozila sa ugrađenim tahografom, niška saobraćajna policija zaustavila je teretno vozilo marke „volvo“, kojim je upravljao turski državljanin i tom prilikom je otkrila 26 prekršaja. Vozaču je izrečena kazna u iznosu od 300.000 dinara, koja je preinačena u kaznu zatvora u trajanju od 300 dana.
A noćas u dve odvojene akcije, niška policija pronašla je deset državljana Sirije koji su ilegalno >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << ušli na reritoriju Republike Srbije. Tom prilikom uhapšen je i, uz krivičnu prijavu, sproveden osnovnom javnom tužilaštvu Nišlija D. Đ. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
 
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

U dve akcije pronađeno 10 emigranata iz Sirije

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2014

Niška policija otkrila je 10 državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije i to u dve odvojene akcije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.