31.10.2014 ::: Grand Motors: Besplatan pregled za Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti

Izvor: AutoMagazin, 31.Okt.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

31.10.2014 ::: Grand Motors: Besplatan pregled za Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti

U svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors, uvoznik i serviser automobila Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti, vlasnicima vozila ovih marki, bez obzira na model, godinu proizvodnje i dilera kod kojeg je kupljeno, od 1. novembra poklanja potpuno besplatan, preventivni zimski pregled...

Besplatan pregled za pomenute automobile, koji se obavlja po najvišim >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << kriterijumima proizvođača, podrazumeva opštu dijagnostiku vozila (očitavanje grešaka iz memorijske jedinice), kontrolu kočionog sistema i sistema oslanjanja, kontrolu svetlosne i zvučne signalizacije, kontrolu čistoće prečistača („filtera“) za vzduh, kontrolu svih tečnosti (antifriza, kočione tečnosti, tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, ulja u motoru, ulja u servo mehanizmima), kontrolu metlica brisača i brizgaljki za pranje vetrobranskog stakla, kontrolu svećica ili kontrolu grejača na dizel motorima, kontrolu akumulatora, amortizera, kontrolu motora odozdo (curenja), kontrolu izduvnog sistema i kontrolu pneumatika.

reklama

Svi nedostaci-kvarovi konstatovani na ovom pregledu se mogu otkloniti-popraviti odmah u odlično opremljenom servisu, uz posebne sezonske („zimske“) popuste na delove i rad, u iznosima do 20 odsto. Ovi popusti važe za sve tečnosti, akumulatore, svećice, grejače za dizel motore, prečistače vazduha, metlice brisača, sve sijalice, delove kočionog i sistema oslanjanja i delove izduvnog sistema.

Istovremeno, uz značajne popuste, nudi se i dodatna oprema dobrodošla za zimske uslove eksploatacije – patosnice, prostirke za prtljažnik, nosače za skije i krovne nosače. Vlasnike vozila pomenuta četiri brenda, ali i Forda (čije automobila takođe uvozi i servisira), Grand Motors poziva da se upoznaju sa bogatim izborom „zimskih“ pneumatika renomiranih proizvođača, koji se nude po vrlo povoljnim cenama, kao i sa širokim asortimanom dodatne opreme.

Grand Motors PR
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan pregled za Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti vozila

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014

U svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors, uvoznik i serviser automobila Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti, vlasnicima vozila ovih marki, bez obzira na model, godinu proizvodnje i dilera kod kojeg je kupljeno, od 1. novembra poklanja potpuno besplatan, preventivni zimski pregled...Besplatan...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.