VW Golf ismeva Toyotu Prius

Izvor: Autoportal.rs, 22.Sep.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW Golf ismeva Toyotu Prius

Na našim putevima su zaista retki, mada ih ima, hibridni automobili. Većina vlasnika ovih vozila želi da svi znaju kako oni ne zagađuju okolinu pa na svoje "ljubimce" kače razne nalepnice. Evo kako je jedan Volkswagen rešio da se našali da svojim "hibridnim bratom".

Ako negde u saobraćaju vidite automobil Toyota Prius, koji je jedan od prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << koji je napravljen sa akcentom na očuvanje životne sredine, obratite pažnju na gomilu nalepnica koje je vlasnik sigurno nalepio na kojima piše kako on čuva životnu okolinu a vi je zagađujete.

To je izgleda zasmetalo vlasniku ovog Volkswagen Golfa III koji je odlučio da se parkira pored Prius-a i to sa nelepnicom umesto prednje tablice, nalepnicom koja direktno ismeva ovaj Toyota model.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.