U sudaru autobusa i automobila teško povređena dva mladića

Izvor: Blic, 11.Feb.2010, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru autobusa i automobila teško povređena dva mladića

Đ. L. (28) i N. J. (26) teško su povređeni preksinoć, sat posle ponoći, u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Kružnog puta i Kumodraške ulice, kada je „reno kilo“ u kome su se nalazili udario u autobus GSP „Beograd“ na liniji 406.

Prema rečima dr Nade Macure iz Hitne pomoći, vozač automobila Đ. L. zadobio je teže povrede i do Urgentnog centra prebačen je u stanju kome, dok je suvozač došao svesti na putu do bolnice.

- Vozač je zadobio teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede glave i nagnječenje mozga smešten je na odeljenju intenzivne nege. On je u veoma teškom stanju i još je u komi. Suvozač N. J. je sa prelomom desne nadlaktice primljen na ortopediju. On je svestan i komunikativan - kažu u Urgentnom centru.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila na raskrsnici na kojoj nije radio semafor. Vozač „renoa" je, najverovatnije u punoj brzini udario u autobus GSP koji je krenuo prema garaži u naselju Braća Jerković i u kome nije bilo putnika. Od siline udara prednji deo „renoa" potpuno je smrskan, a povređene mladiće morali su iz automobile da izvade vatrogasci koji su sekli vozilo. Vozač autobusa nije povređen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe teško povređene u sudaru autobusa i automobila

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Feb.2010

Dve osobe su teško povredjene u noćašnjem sudaru automobila i autobusa, koji se dogodio oko 01.10 časova u Beogradu na raskrsnici Kumodraške ulice i Kružnog puta, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Teško su povredjene dve muške osobe starosti

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Sudar autobusa i automobila

Izvor: RTS, 11.Feb.2010

U Beogradu povređena dva mladića u sudaru automobila i autobusa gradskog prevoza. Mladići u besvesnom stanju prebačeni u Urgentni centar...U sudaru automobila i autobusa gradskog prevoza u jedan sat posle ponoći, na raskrsnici Kumodraške ulice i kružnog puta u Beogradu, povređena su dva mladića...Oni...

Nastavak na RTS...

Beograd: Teško povređena dvojica mladića

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2010

U saobraćajnoj nesreći oko jedan sat posle ponoći na raskrsnici Kumodraške ulice i Kružnog puta dve osobe teško su povređene

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.