Stigla je osma generacija tojote hiluks

Izvor: Blic, 21.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla je osma generacija "tojote hiluks"

Japanska Tojota je napokon objavila zvanične fotografije i detalje nove, osme generacije svog "hiluks" modela koji je po njiihovim rečima "sasvim novi" model koji će agresivno napasti SUV tržište.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi "hiluks" je za 70mm duži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i 20mm širi od prethodnika, ima malo niži krov i

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

LED farove. Spoljašnji dizajn ima blaže linije sa dubljim prednjim branikom, dok je zadnji branik redizajniram, a od sada su standardne i kamere za parkiranje. U zavisnosti od paketa, novi "hiluks" može da ima 16, 17 ili 18-inčne aluminijumske točkove.

U kabini je očigledan napredak u udobnosti, a Tojota naglašava da će kupci osetiti idealan spoj funkcionalnosti i komfora koji se očekuje od SUV-a. Enterijerom dominira tačskrin displej za infotejnemrn sistem, tu je prekidač za 4WD pogon na sve točkove i LCD ekran.

Kada je reč o motorima, u zavisnosti od tržišta, ispod haube će se naći 2.4-litarski turbodizel sa 160 KS (119 kW) i 400 Nm, 2.8-litarski turbodizel sa 177 KS (132 kW) i 450 Nm. Za ljubitelje benzinaca, tu je 2.7-litarski četvorocilindrični agregat sa 164KS (122 kW) i moćniji 4.0-litarski šestocilindrični sa 278 KS (207 kW). U zavisnosti od agregata u ponudi su šestostepeni manuelni i automatski menjači.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično predstavljena osma generacija Toyota Hilux modela

Izvor: Moto.rs, 22.Maj.2015, 08:00

Nakon mnoštva špijunskih fotografija koje su se pojavile, Toyota je konačno predstavila zvaničnim putem osmu generaciju modela Hilux. Ovaj model je najavljen kao potpuno novi pri čemu 2016 Hilux je 70mm duži i 20mm širi u odnosu na svog prethodnika...Novi Hilux model poseduje blago nižu liniju...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.