Šabac: Vozio pijan, izazvao udes i usmrtio jednu osobu

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Vozio pijan, izazvao udes i usmrtio jednu osobu

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene, u mestu Ševarice kod Šapca, kada je vozač BMW pod dejstvom alkohola prešao u suprotnu traku i udario u "fijat".

Na licu mesta poginuo je 47-godišnji vozač "fijata", a dvojica putnika su povređeni i oni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Šapcu, saopštio je MUP.

Vozač BMW G. D. (35) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Uviđaj na mestu događaja obavio je zamenik osnovnog javnog tužioca u Šapcu u prisustvu policije.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKTAN SUDAR KOD ŠAPCA: Pijan mercedesom prešao u suprotnu traku, poginuo vozač fijata

Izvor: Kurir, 28.Okt.2016

...Na licu mesta poginuo je 47-godišnji vozač "fijata", a dvojica putnika su povređeni i oni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Šapcu, saopštio je MUP..Vozač BMW G D (35) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje...

Nastavak na Kurir...

Vozač u pijanom stanju izazvao udes, stradala jedna osoba

Izvor: N1 televizija, 28.Okt.2016

Šabačka policija uhapsila je G.D. (35) iz tog grada zbog toga što je u pijanom stanju izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula a dve povređene, saopštio je MUP...Policija uhapšenog sumnjiči da je pod dejstvom alkohola u mestu Šavarice kod Šapca, izgubio kontrolu nad...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.