Pukla vodovodna cev u Bulevaru kralja Aleksandra, tramvaji se preusmeravaju

Izvor: Blic, 14.Jul.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla vodovodna cev u Bulevaru kralja Aleksandra, tramvaji se preusmeravaju

Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice starine Novaka pukla je vodovodna cev i izlila se voda po ulici, a kvar će biti popravljen danas do 14 časova.

U Javno-komunalnom preduzeću "Beogradski vodovod i kanalizacija" agenciji Beta je rečeno da je cev zatvorena i da voda više ne ističe po ulici.

Majstori su na licu mesta i kvar će biti uklonjen do 14 časova,kažu u tom preduzeću.

Elektronski mediji prenose da je tramvajski saobraćaj u tom delu grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prekidu i da se tramvaji iz Beogradske ulice preusmeravaju.

Povezane vesti: Propao afsalt pod točkovima "fijata" zbog pucanja vodovodne cevi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Pukla cev kod Pravnog fakulteta

Izvor: B92, 14.Jul.2012

Beograd -- Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice starine Novaka pukla je vodovodna cev i izlila se voda po ulici, a kvar će biti popravljen do 14 časova...U Javno-komunalnom preduzeću "Beogradski vodovod i kanalizacija" agenciji Beta je rečeno da je cev zatvorena i da voda više ne ističe po...

Nastavak na B92...

Pukla vodovodna cev u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Blic, 14.Jul.2012

Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice starine Novaka pukla je vodovodna cev i izlila se voda po ulici, a kvar će biti popravljen danas do 14 časova...U Javno-komunalnom preduzeću "Beogradski vodovod i kanalizacija" agenciji Beta je rečeno da je cev zatvorena i da voda više ne ističe po ulici...Majstori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.