POLUPAN SKUPŠTINSKI AUTO: Borko Stefanović imao sudar, pa pobegao sa lica mesta!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUPAN SKUPŠTINSKI AUTO: Borko Stefanović imao sudar, pa pobegao sa lica mesta!

Šef poslaničke grupe DS tvrdi da je kriv vozač drugog vozila koji se "naglo uključio u saobraćaj"

BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović danas je učestvovao je u saobraćajnom udesu u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 63 sa skupštinskim automobilom "škoda superb". Kako saznajemo, Stefanović se odmah posle udesa udaljio sa lica mesta.

Stefanović nije čekao policiju već je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otišao sa lica mesta. Ostavio je skupštinskog vozača da čeka uviđaj.

- Džip se naglo uključio i naše vozilo je naletelo na njega. Srećom niko nije povređen i ja sam otišao dok je vozač ostao na licu mesta - rekao je Stefanović za Kurir.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović slupao službeni automobil i pobegao

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke i potpredsednik DS, slupao je danas popodne skupštinski automobil i pobegao sa mesta događaja, piše “Alo”...Stefanović je, kad je krenuo kući s posla, zatražio službeno vozilo “škodu superb”, navodi “Alo”, ističući...

Nastavak na Blic...

Borislav Stefanović imao udes

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2014

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović imao je danas manji udes u Bulevaru kralja Aleksandra, a u kome niko nije povređen. Stefanović, koji nije upravljao vozilom, u izjavi Tanjugu rekao je da je policija izašla na lice mesta i obavila uviđaj, i tom prilikom utvrdila krivicu vozača...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.