Hrvat vozio kroz Novi Sad 282 km/h

Izvor: B92, 17.Apr.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat vozio kroz Novi Sad 282 km/h

Novi Sad -- Saobraćajna policija privela je sudiji za prekršaje hrvatskog državljanina Nikolu N. (22), zato što je vozio "porše" auto-putem brzinom od 282 kilometra na sat.

Kako je saopšteno, ta brzina konstatovana je radarom u blizini naplatne rampe Stara Pazova i evidentirana video snimkom, u okviru akcije međunarodne kontrole brzine učesnika u saobraćaju.

Nikoli N. je u skraćenom postupku izrečena novčana kazna u iznosu od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Hrvati imaju svog Fanđa

Izvor: Mondo, 17.Apr.2012

Saobraćajna policija privela je sudiji za prekršaje hrvatskog državljanina Nikolu N. (22), zato što je vozio "porše" autoputem brzinom od 282 kilometara na sat.

Nastavak na Mondo...

Hrvat vozio porše 282 na čas kod Stare Pazove

Izvor: Kurir, 17.Apr.2012

NOVI SAD - Hrvatski državljanin Nikola N. (22) vozio je "porše" auto-putem brzinom od 282 kilometra na sat, nakon čega je priveden sudiji za prekršaje, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad. Ovu brzinu konstatovala je juče radarom saobraćajna policija na oko tri kilometra ispred naplatne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.