Izvor: Kurir, 26.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka Škoda usporava proizvodnju

PRAG, 26. avgusta 2008. (Beta) - Najveći češki proizvođač automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, od leta smanjuje proizvodnju zbog manje potražnje, kao posledice krize na američkom i evropskom tržištu automobila. "U dogovoru sa sindikatima ukinuli smo do kraja godine sve vanredne smene", potvrdio je za današnju "Mladu frontu Dnes" portparol Škode Auto Martin Lauer. Fabrika je ranijih godina da pribegavala vanrednim smenama kako bi zadovoljila potražnju, ali sada može da je zadovolji bez problema u redovnim.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Češka Škoda smanjuje proizvodnju

Izvor: B92, 26.Avg.2008

Prag -- Najveći češki proizvođač automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, od leta smanjuje proizvodnju zbog manje potražnje...Škodini modeli postali skupi za kupce..Manja proizvodnja je posledica krize na američkom i evropskom tržištu automobila. "U dogovoru sa sindikatima ukinuli smo do kraja...

Nastavak na B92...

Škoda smanjuje proizvodnju

Izvor: EMportal, 27.Avg.2008, 10:37

Najveći češki proizvođač automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, od leta smanjuje proizvodnju zbog manje potražnje.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.