Toyota Supra bi trebalo da izbegne hibridni pogonski agregat

Izvor: Moto.rs, 30.Mar.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota Supra bi trebalo da izbegne hibridni pogonski agregat

Počeli su da se pojavljuju novi detalji koji se odnose na dugoočekivani Toyota Supra model. Supra će se pojaviti za otprilike dve godine i karakterisaće ga turbopunjeni šestocilindarski motor pozajmljen od strane kompanije BMW.

Dok prethodni izveštaji sugerišu da bi vozilo moglo da bude ponuđeno sa više motora, oni najnoviji tvrde suprotno. Prema onome što se može videti niti Supra niti naslednik modela >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << BMW Z4 će biti ponuđeni sa hibridnim pogonskim agregatom. Međutim, nemačka varijanta bi mogla da ima asortiman četvoro i šestocilindarskih motora. Ako sve bude teklo po planu, Supra model bi trebalo da se u prodaji pojavi 2018. godine pri čemu će ga karakterisati stil inspirisan FT-1 konceptom.

foto © Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.