Povređeni u današnjoj nezgodi van životne opasnosti

Izvor: Bor030.net, 04.Nov.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni u današnjoj nezgodi van životne opasnosti

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u ulici Kralja Petra Prvog, u neposrednoj blizini borske Osnovne škole “Dušan Radović”, teško je povređena jedna devojka, dok je još četiri osoba lakše je povređeno.

Za nezgodu se tereti sedamnaestogodišnji vozač, koji je automobilom marke  “suzuki ignis”, nešto pre 15 sati, oborio pet pešaka, od kojih su dva maloletna.

Nijedna od pet osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći kod škole “Dušan Radović” nije u životnoj opasnosti, rekao je za IST Media doktor Goran Joksimović.

“Četiri osobe zadobile su lake a jadna osoba tešku telesnu povredu. Kod nje je ustanovljen prelom karlične kosti i nadlaktice. Još uvek se nad povređenima rade ispitivanja, ali nema životno ugroženih”, rekao je doktor Joksimović.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, protiv maloletnog vozača biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(IST Media / Bor030)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.