Subaru of America prijavio rekordnu prodaju vozila u mesecu junu

Izvor: Moto.rs, 02.Jul.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru of America prijavio rekordnu prodaju vozila u mesecu junu

Subaru of America je objavio rekordnu prodaju vozila za mesec jun 2015. godine pri čemu je ova kompanija prodala 44.35 vozila što je povećanje prodaje od 7.2% u odnosu na jun 2014. godine.

Kompanija je takođe objavila da je prodala 272.418 vozila u prvih šest mesecu ove godine što je povećanje od 14.5% u odnosu na isti period prošle godine. Jun ove godine je bio šesnaesti uzastopni mesecu kojem je kompanija uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da proda više od 40.000 vozila. Forester, Outback, XV Crosstrek i WRX/STI su se jako dobro prodavali pri čemu je svaki od pobrojanih modela ostvario rekordnu prodaju u mesecu junu. Modeli 2015 Legacy i WRX su u mešu vremenu dobili Best Retianed Valiue V3ehicle nagradu od strane Edmunds.com sajta. Ova nagrada prepoznaje trendove i modele koji će zabeležiti najveću projektovanu vrednost nakon pet godina bazirano na istinskoj tržišnoj vrednosti.

foto © Subaru

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Dobre vesti iz srpskog turizma

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Jul.2015

BEOGRAD – Od januara do maja ove godine u Srbiji je boravilo 894.630 turista što je 14 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.. .  . Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku domaćih gostiju je bilo 514.078, što predstavlja udeo od 60 odsto u ukupnom broju turista i taj broj...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.