Vojvodina odustala od SVIH takmičenja!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina odustala od SVIH takmičenja!

Iz novosadskog kluba stiglo šturo obaveštenje da taj klub u predstojećoj sezoni neće nastupati ni u jednom takmičenju i da taj klub pratktično prestaje da postoji

Foto: MN Press

  Košarkaški klub Vojvodina nalazi se u teškog ekonomskoj situaciji, zbog čega su odlučili da ne nastupaju ni u jednom takmičenju u predstojećoj sezoni 2016/2017.

U kratkom saopštenju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Facebook stranici tog kluba obrazložen je razlog takve odluke.

"Sa žaljenjem objavljujem da KK Vojvodina Srbijagas odustaje od svih takmičenja usled teške finansijske situacije, što praktično znači da klub prestaje da postoji u sportskom smislu.

KK Vojvodina Srbijagas i KK Novi Sad su ostavili dubok trag u srpskoj košarci jer su kroz ove klubove prošli brojni kvaliteni igrači i treneri, a u trenutnoj reprezentaciji koja je uspešno nastupala na Olimpijskim igrama u Riju Vojvodina Srbijagas imala je čak četiri predstavnika u vidu bivših igrača Nikole Kalinića i Nikole Jokića i trenera Miroslava Mute Nikolića i Milana Minića.

Svim bivšim igračima, trenerima i ostalim sportskim radnicima Košarkaškog kluba Vojvodina Srbijagas želim puno sreće u nastavku karijera", napisao je administrator na Facebook stranici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemlja košarke? Gasi se KK Vojvodina Srbijagas

Izvor: B92, 22.Avg.2016

Košarkaški klub Vojvodina Srbijagas objavio je da u narednoj sezoni odustaje od svih takmičenja i da prestaje da postoji zbog teške finansijske situacije...Vojvodina je trebalo da se takmiči u drugoj Ligi Srbije, ali je odustala od nastupa..."Sa žaljenjem konstatujemo da klub prestaje da postoji...

Nastavak na B92...

A sada - povratak u realnost! Gasi nam se još jedan klub!?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2016

U jeku euforije oko uspeha i medalja naših sportista u Riju, danas stiže veoma loša vest kada je srpska klupska košarka u pitanju...Naime, novosadska Vojvodina je saopštila da odustaje od učešća u svim takmičenjima u nastupajućoj sezoni, što praktično znači da ovaj klub prestaje da postoji..."Svi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.