Veber: Neću pustiti Fetela

Izvor: B92, 25.Okt.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veber: Neću pustiti Fetela

Vozač Red Bula Mark Veber rekao je da neće prepustiti pobedu na trci za Veliku nagradu Indije timskom kolegi Sebastijanu Fetelu.

Australijanac je naglasio da se to neće desiti čak i ako za to bude postojala prilika i na taj način još jednom ponovio da u austrijskoj ekipi neće biti na snazi timske naredbe.

"Ako budem vodio na trci u Indiji, neću nikome prepustiti prvo mesto. Ako mi se ukaže šansa da pobedim, to ću i uraditi. Matematički imam šanse", rekao je Veber.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Novinare u Indiji su posebno zanimale timske naredbe, pošto ih u Red Bulu do sada nisu koristili, ali u Ferariju jesu. Tako je na prošloj trci, voženoj u Južnoj Koreji, Felipeu Masi poručeno da se drži podalje od Fernanda Alonsa, koji je bio ispred njega, iako je bio dosta brži od svog timskog kolege.

Fetel pred poslednje četiri trke sezone vodi u generalnom plasmanu sa 215 bodova i ima šest više od Alonsa, dok je Veber peti sa 152 boda.

Trka za Veliku nagradu Indije vozi se u nedelju od 10.30.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veber: Ne puštam Fetela u Indiji

Izvor: Press, 25.Okt.2012

Vozač Red Bula Mark Veber rekao je danas da neće prepustiti pobedu na trci za Veliku nagradu Indije u Formuli jedan svom timskom kolegi Sebastijanu Fetelu, čak ni ako za to bude postojala prilika...- Ako budem vodio na trci u Indiji, neću nikome prepustiti prvo mesto. Ako mi se ukaže šansa da osvojim...

Nastavak na Press...

Dominacija Fetela u Indiji

Izvor: B92, 26.Okt.2012, 13:22

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel bio je najbrži na oba treninga vožena u petak pred 17. trku ovoodišnjeg šampionata Formule 1, Veliku nagradu Indije...Mladi Nemac je najbolji krug na stazi u Nju Delhiju odvozao u vremenu od 1:26.221 tokom popodneva, a tada mu je najbliži bio timski kolega Mark Veber...Veber...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.