Uživo: Novak pamti maraton sa Vavrinkom iz Melburna, sada je ulog finale US Opena

Izvor: Blic, 07.Sep.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak pamti maraton sa Vavrinkom iz Melburna, sada je ulog finale US Opena

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka od 18 časova igraju polufinale US Opena, a ljubitelji tenisa još pamte njihov meč iz četvrtog kola ovogodišnjeg Australijan opena.

Švajcarski teniser je tada najavio da bi ovo mogla da bude njegova sezona, jer je u Melburnu namučio Đokovića kao malo ko. Vodio je sa 6:1 i 5:2, ali je Nole nakon epske borbe u pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << setova došao do četvrtfinala i kasnije titule.

Vavrinka je nastavio sa odličnim partijama i došao do 10. mesta na ATP liste, a u četvrtfinalu poslednjeg grend slema je u tri seta očitao lekciju Endiju Mareju i skinuo ga sa trona.

Sada se opet namerio na Novaka, koji u međusobnim susretima vodi sa 12:2. Đoković nije imao rivala na svom nivou do polufinala i ovo će mu biti prvi, pravi test, koji ćete moći uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak pamti maraton sa Vavrinkom iz Melburna, sada je ulog finale US Opena

Izvor: Dzungla.org, 07.Sep.2013

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka od 18 časova igraju polufinale US Opena, a ljubitelji tenisa još pamte njihov meč iz četvrtog kola ovogodišnjeg Australijan opena.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.