Pauel ne zna šta je koristio

Izvor: B92, 15.Jan.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauel ne zna šta je koristio

Bivši svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Asafa Pauel rekao je pred Jamajčanskom antidoping komisijom da je zaboravio imena preparata koje je uzimao.

Pauel je suspendovan u junu prošle godine pošto je na nacionalnom šampionatu bio pozitivan na zabranjenu suspstancu oksilofrin.

Jamajčanin je istakao da je zaboravio imena preparata i da ih zato nije naveo na listi.

Suplementi koje sam uzimao na predlog novog trenera bili su mi potpuno nepoznati. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se setim njihovih imena“, rekao je 31-godišnji Jamajčanin

Pauel je naglasio da nije proveravao da li su ti preparati na isti zabranjenih.

Pored Pauela, zbog dopinga je suspendovana i njegova sunarodnica Šeron Simpson, čije saslušanje je zakazano za 4. februar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pauel ne zna šta je koristio

Izvor: B92, 15.Jan.2014

Bivši svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Asafa Pauel rekao je pred Jamajčanskom antidoping komisijom da je zaboravio imena preparata koje je uzimao...Pauel je suspendovan u junu prošle godine pošto je na nacionalnom šampionatu bio pozitivan na zabranjenu suspstancu oksilofrin...Jamajčanin je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.