Pauel ne zna šta je koristio

Izvor: B92, 15.Jan.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauel ne zna šta je koristio

Bivši svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Asafa Pauel rekao je pred Jamajčanskom antidoping komisijom da je zaboravio imena preparata koje je uzimao.

Pauel je suspendovan u junu prošle godine pošto je na nacionalnom šampionatu bio pozitivan na zabranjenu suspstancu oksilofrin.

Jamajčanin je istakao da je zaboravio imena preparata i da ih zato nije naveo na listi.

Suplementi koje sam uzimao na predlog novog trenera bili su mi potpuno nepoznati. Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se setim njihovih imena“, rekao je 31-godišnji Jamajčanin

Pauel je naglasio da nije proveravao da li su ti preparati na isti zabranjenih.

Pored Pauela, zbog dopinga je suspendovana i njegova sunarodnica Šeron Simpson, čije saslušanje je zakazano za 4. februar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Asafa Pauel u borbi protiv optužbe za doping: Zaboravio sam šta sam uzimao

Izvor: Blic, 15.Jan.2014

Bivsi svetski rekorder u sprintu Jamajčanin Asafa Pauel, koji je letos suspendovan zbog dopinga, rekao je pred Jamajčanskom antidoping komisijom da je zaboravio imena preparata koje je uzimao pa ih zato nije naveo na listi...Pauel je suspendovan u junu prošle godine pošto je na nacionalnom šampionatu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.