Najbolji među najboljima - Teo konačno dobio i to prestižno priznanje!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji među najboljima - Teo konačno dobio i to prestižno priznanje!

Prestižno priznanje za najboljeg srpskog košarkaša.

Miloš Teodosić je proglašen za najboljeg igrača Evrope u izboru specijalizovanog sajta Eurohoops.

Kako se navodi na ovom prestižnom košarkaškom sajtu, nakon što je u prethodne dve godine, srpski košarkaš zauzimao mesto u prvoj petorci, konačno je došao red da postane i najbolji među najboljima.

''Mislimo da je njegov skok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na prvo mesto došao u pravom trenutku. Najbolji plejmejker u svetu van NBA lige. Dva puta u nizu bio je proglašen za najboljeg plejmejkera na svetskim prvenstvima, a iza sebe ima i neverovatan turnir na OI u Riju i to nakon fenomenalne sezone u moskovskom CSKA sa kojim je osvojio sve moguće trofeje uz impresivnu statistiku''.

U daljem izlaganju i hvalospevu o našem Teu, navodi se da on jednostavno zna sve o košarci, poseduje neverovatne šuterske sposobnosti i čarobnu moć da asistira.

''Ono što njega čini toliko posebnim je sposobnost da organizuje igru u svakom trenutku, a njegova dodavanja su sa druge planete. Teodosić je izrastao u jednog od najvećih i zbog toga što je naučio kakve odluke treba da donese u najvećim mečevima. Retko ko je primetio i njegov ogromni napredak u odbrani, povećao je procenat uspešno obavljenih zadataka i u tom segmentu igre''.

Eurohoops je hvalospev o Teodosiću završio rečima da je on ''najuzbudljivi igrač za gledanje, koji kada je na parketu, bez obzira za koga navijate, mora da vas ostavi bez daha. Publika može samo da se pita šta je sledeće jedinstveno što može da uradi samo Miloš''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) DOKTOR KOŠARKE: Teodosić proglašen za najboljeg košarkaša Evrope!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2016

...Eurohoops na osnovu različitih parametara bira najboljeg košarkaša Evrope, a prvo mesto nakon detaljnih analiza pripalo je plejmejkeru aktuelnog prvaka Evrope moskovskog CSKA..Srbin je okarakterisan kao najbolji plej van NBA lige, kao neko ko poseduje neverovatne sposobnosti, kada su u pitanju...

Nastavak na Kurir...

Teodosić najbolji evropski košarkaš! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izabran je za najboljeg igrača Starog kontinenta, prema izboru specijalizovanog portala "Eurohoops"...Posle dugog izbora u režiji ovog košarkaškog portala, za sam vrh nije bilo dileme, Teodosić je bio ključ evroligaške titule koju je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.