Iznenađenje na klupi Holandije?

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje na klupi Holandije?

Tri kandidata, najnovije ime veoma iznenađujuće.

Nakon odlaska Danija Blinda, FS Holandije traži novog selektora, a u trci su sada tri imena.

Najnovije ime je Rud Gulit, legendarni fudbaler iz čuvene ekipe Milana krajem osamdesetih godina, koji se baš i nije proslavio radeći kao trener.

Gulit je trenersku karijeru počeo kao trener-igrač u Čelsiju pre 20 godina, ali se nije proslavio.

Radio je u Njukaslu, Fejenordu i LA Galaksiju po jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu, a poslednji angažman mu je bio na klupi ruskog Tereka Groznog 2011. godine.

Pored Gulita, kandidati su nekadašnji pomoćnik Franka Rajkarda u Barseloni Henk ten Kate i donedavni trener Bajer Leverkuzena Rodžer Šmit.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rud Gulit kandidat za selektora Holandije

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2017

Rud Gulit, nekadašnji vezni igrač Milana kandidat je za selektora reprezentacije Holandije...Gullit je jedan od tri kandidata, kako navodi De Telegraaf zajedno s bivšim pomoćnikom trenera Čelsija i Barselone Henkom ten Kateom te Rodžerom Šmitom, kojeg je nedavno otpusti Bajer Leverkuzen...U dresu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Iznenađenje na klupi reprezentacije Holandije?

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2017, 10:02

Traži se novi selektor reprezentacije Holandije, evo kome se daju najveće šanse...Reprezentacija Holandije je otpustila Danija Blinda, dosadašnjeg selektora, nakon poraza od reprezentacije Bugarske od 2:0...Od tada, traži se novi selektor, a mediji su već počeli sa licitiranjem imena...Danas se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.