Hargrivs i dalje van stroja

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2010, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hargrivs i dalje van stroja

MANČESTER, 4. februara 2010. (Beta-AP) - Fudbaler Mančester junajteda Oven Hargrivs nije uvršten na spisak igrača koji će u prolećnom delu sezone predstavljati taj engleski klub u Ligi šampiona. Hargrivs je poslednji meč za šampiona Engleske igrao septembra 2008. godine posle čega je bio prinuđen da se podvrgne dvema operacijama kako bi otklonio problem sa tendinitisom, koji mu stvara probleme još od odlaska iz minhenskog Bajerna 2007. godine. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vezista Junajteda i dalje van stroja

Izvor: Sportal.rs, 04.Feb.2010, 17:13

Fudbaler Mančester junajteda Oven Hargrivs nije uvršten na spisak igrača koji će u prolećnom delu sezone predstavljati taj engleski klub u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportal.rs...

Novi peh veziste Junajteda

Izvor: Sportal.rs, 05.Feb.2010

Fudbaler sredine terena Mančester junajteda, Oven Hargrivs, doživeo je novo pogoršanje povrede kolena, zbog čega je izostavljen iz tima koji će se suprotstaviti Milanu u osmini finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.